Ambassadeurs

Alle mannen in Groningen – van jong tot oud, van alleenstaand tot vader, studerend, werkend of werkzoekend en van iedere culturele afkomst – kunnen bij netwerkorganisatie Mankracht Groningen meedoen aan activiteiten op het gebied van betrokken vaderschap, sociaal ondernemen, sport en ontmoeting en diversiteit.
Meedenken en mee ontwikkelen als ambassadeur kan natuurlijk ook! De ambassadeurs zijn de boegbeelden en de drijvende kracht van Mankracht Groningen. Ze worden ondersteund door MJD en werken samen met verschillende andere maatschappelijke organisaties.

Vrijwillige functies

Mankracht onderscheidt naast de ambassadeurs de volgende vrijwillige functies: vrijwillige coördinatoren en vrijwillige medewerkers communicatie en administratie.

Ambassadeur
Als Ambassadeur ben jij een boegbeeld van Mankracht. Je zet je in op jouw eigen ‘specialistisch’ gebied binnen deze organisatie. Dit kan zijn middels het organiseren en verzorgen van workshops, trainingen en evenementen of als luisterend oor voor mensen die bij Mankracht aankloppen. Met als uitgangspunt dat je jouw ervaring en kennis wilt overdragen aan andere mannen. Mankracht Groningen heeft activiteiten en trainingen op het gebied van betrokken vaderschap, diversiteit, sport en ontmoeting, en persoonlijke ontwikkeling. De activiteiten komen vraag gestuurd tot stand en worden zowel wijkgericht als stedelijk aangeboden.
Meer informatie kun je lezen in de complete vacature Vrijwillige ambassadeurs Mankracht (pdf)