Bron van Kracht

Wil jij je beter kunnen ontspannen? Meer rust ervaren in je leven? Beter met stress leren omgaan? Leren je beter te concentreren? Meer inzicht krijgen in hoe je met spanningen omgaat? Dan is de training Bron van Kracht zeker iets voor jou.

Voor wie?

De training is bedoeld voor gemotiveerde mannen die willen werken aan hun persoonlijke groei. We werken in deze training met onderdelen van mindfulness en (actieve) meditatie. We wisselen onze ervaringen met elkaar uit. Het effect van mindfulness en meditatie is dat je je meer bewust wordt van jezelf en je kwaliteiten. Hierdoor creëer je meer rust, concentratie en minder stress. Samen in een groep werken versterkt deze effecten.

Waar?

De training is meestal op dinsdag, inloop vanaf 12.15 uur, training van 12.30 tot 14.30 uur.

Workshopleiders

John Kalkwiek geeft de training in samenwerking met Joanna Goebertus. John is ambassadeur bij Mankracht en is zelfstandig coach. Hij is gespecialiseerd in het geven van trainingen mindfulness. Joanna is maatschappelijk werker bij de MJD. Zij geeft hier ook assertiviteitstraining. Ze heeft ruime ervaring met het begeleiden van lichaamswerk bij mannen en vrouwen en het geven van meditatie.

Oud-deelnemers over de training

Bart: ‘Je ziet vertrouwen groeien in de groep, er ontstaat een veilige band. John en Joanna hebben het fantastisch geleid.’

Jerry: ‘Ik vond het prachtig. Je kunt je verhaal kwijt zonder dat iemand er over oordeelt.’

Simon: ‘Ik vond het heel ontspannend en de sfeer was plezierig. Een moment van rust in de week, en oefeningen die je ook thuis kunt doen. Fijn om met mannen onderling vertrouwelijk uit te wisselen over wat je bezighoudt.’